Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Meat Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
5 jars
Składniki
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften100 g
-
garlic cloves10
-
shallots150 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
pork belly, skinless cut into thin slices (0.5 cm)1000 g
-
fermented soybean paste80 g
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce20 g
-
brown sugar30 g
-
mushroom seasoning powder20 g
-
cooking oil30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
2018 mg
Białko
41 g
Kalorie
1477 kJ /
353 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Mock Fin Soup
35 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 godz. 35 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Fresh Prawn Paste
1 godz. 20 min
Shrimp Cakes
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min