Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Meat Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
5 jars
Składniki
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften100 g
-
garlic cloves10
-
shallots150 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
pork belly, skinless cut into thin slices (0.5 cm)1000 g
-
fermented soybean paste80 g
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce20 g
-
brown sugar30 g
-
mushroom seasoning powder20 g
-
cooking oil30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
2018 mg
Białko
41 g
Kalorie
1477 kJ /
353 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin Soup
25min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Sour Plum Candy
20min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9h 15min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
White Radish Pork Rib Soup
3h