Steamed Chicken With Herbal Liqueur

Steamed Chicken With Herbal Liqueur

4.7 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions

Składniki

  • kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)
    400 g
  • hot water
    120 g
  • dang gui (Chinese angelica root) slices
    4
  • water
    1600 g
  • herbal liqueur
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 177 mg
Białko 41 g
Kalorie 1681 kJ / 402 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...