
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
-
kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)400 g
-
hot water120 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water1600 g
-
herbal liqueur100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
402 kcal /
1681 kJ
Białko
41 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
177 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Chicken porridge with century egg
30 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Lemon Chicken
25 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Tomato-egg soup
20 min
Adobong Puti (White Adobo)
1 godz.