Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
-
kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)400 g
-
hot water120 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water1600 g
-
herbal liqueur100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
177 mg
Białko
41 g
Kalorie
1681 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Yam Rice
45 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min