Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g kampung chicken (free-range chicken), skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)
- 120 g hot water
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1600 g water
- 100 g herbal liqueur
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1681 kJ / 402 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 177 mg
Alternatywne przepisy
Cooking White Rice
25min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Collagen Soup Broth
8 Std. 25 Min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Boiled Egg Mode
20min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1h 20min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Steamed Chicken Essence
1h 10min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min