Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
-
kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)400 g
-
hot water120 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water1600 g
-
herbal liqueur100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
177 mg
Białko
41 g
Kalorie
1681 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Tomato-egg soup
20 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min