Urządzenia i Akcesoria
Yasai Yaki
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
5 portions
Składniki
-
water240 g
-
brinjals cut in pieces (2 cm)100 g
-
mung bean sprouts120 g
-
English cabbage cut in strips70 g
-
siu bak choy trimmed, horizontally halved110 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)2 tbsp
-
mirin2 tbsp
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
toasted sesame seeds black and white, to garnish1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
418 kJ /
100 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chicken porridge with century egg
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Mapo tofu
15 min
Fried Beehoon
20 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min