
Urządzenia i Akcesoria
Sukiyaki
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Eggs for dipping
-
water1200 g
-
kampung eggs4
Soup stock
-
water500 g
-
dried kelp (kombu), rinsed30 g
-
bonito flakes30 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)100 g
-
mirin100 g
-
Japanese rice wine (sake)100 g
-
sugar30 - 40 g
To assemble
-
long chinese cabbage cut in pieces (4 cm)200 g
-
silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)300 g
-
fresh shiitake mushrooms scored (see tips)5
-
leek diagonally sliced½ sprig
-
carrot cut in slices60 g
-
yellow onions cut in halves, thinly sliced60 g
-
beef slices (ribeye or beef chuck)300 g
-
udon rinsed200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
233 kcal /
973 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
855 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy