Urządzenia i Akcesoria
Sukiyaki
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Eggs for dipping
-
water1200 g
-
kampung eggs4
Soup stock
-
water500 g
-
dried kelp (kombu), rinsed30 g
-
bonito flakes30 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)100 g
-
mirin100 g
-
Japanese rice wine (sake)100 g
-
sugar30 - 40 g
To assemble
-
long chinese cabbage cut in pieces (4 cm)200 g
-
silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)300 g
-
fresh shiitake mushrooms scored (see tips)5
-
leek diagonally sliced½ sprig
-
carrot cut in slices60 g
-
yellow onions cut in halves, thinly sliced60 g
-
300 g pork slices, (shoulder loin or belly)beef slices (ribeye or beef chuck)300 g
-
udon rinsed200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
855 mg
Białko
27 g
Kalorie
973 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Hakka Yong Tau Foo Soup
1 godz. 20 min
Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)
Brak ocen
Yu Sang
1 godz.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Fresh Prawn Paste
1 godz. 20 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Yasai Yaki
25 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 godz. 30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min