Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
TM6 TM5

Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup

4.2 (5 ocen)

Składniki

Chicken and marinade

  • 300 g boneless chicken thighs, cut in strips (2 cm)
  • 1 tbsp light soy sauce
  • ½ tsp dark soy sauce
  • 1 tbsp cornflour (starch)

Egg mixture

  • 3 eggs
  • ½ tsp salt

Tomato soup and bak choy

  • 2 garlic cloves, unpeeled
  • 30 g olive oil
  • 5 g fresh ginger, thinly sliced
  • 2 tomatoes, medium size, cut in pieces (3 cm)
  • 2 stalks spring onions, white parts only
  • 700 g hot water
  • 1 chicken stock cube
    lub 1 heaped tablespoon chicken stock powder
  • 200 g bak choy (see tip)
  • 1 tbsp cornflour (starch)
  • 3 tbsp water
  • 5 g sesame oil
  • 1 tbsp light soy sauce
  • 1 tbsp oyster sauce
  • 1 pinch sugar
  • 1 dash white pepper powder
  • shallot oil, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1160 kJ / 277 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
18 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
2 g
Sód
943 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy