Urządzenia i Akcesoria
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Chicken and marinade
-
boneless chicken thighs cut in strips (2 cm)300 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
dark soy sauce½ tsp
-
cornflour (starch)1 tbsp
Egg mixture
-
eggs3
-
salt½ tsp
Tomato soup and bak choy
-
garlic cloves unpeeled2
-
olive oil30 g
-
fresh ginger thinly sliced5 g
-
tomatoes medium size, cut in pieces (3 cm)2
-
spring onions white parts only2 stalks
-
hot water700 g
-
1 heaped tablespoon chicken stock powderchicken stock cube1
-
bak choy (see tip)200 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
water3 tbsp
-
sesame oil5 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sugar1 pinch
-
white pepper powder1 dash
-
shallot oil to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
943 mg
Białko
19 g
Kalorie
1160 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
One Pot Noodles
30 min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
KL Hokkien Noodles
35 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Stir Fried French Beans
15 min