Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
TM6 TM5

Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce

4.8 ( 50 ocen )

Składniki

  • 1800 - 2000 g kampung chicken (1 whole kampung chicken)
  • 1 tbsp rice wine
  • 1 tbsp salt plus ¼ tsp for sauce
  • 40 g fresh ginger cut in slices
  • 1500 g water
  • 20 g garlic cloves plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming
  • 20 g shallots
  • 20 g cooking oil
  • 70 g fresh chives chopped
  • 30 g spring onions chopped
  • 10 g fresh coriander chopped
  • 45 g light soy sauce
  • 1 tsp toasted sesame oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
621 kcal / 2598 kJ
Białko
47 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
1821 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy