
Urządzenia i Akcesoria
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
5 portions
Składniki
-
kampung chicken (1 whole kampung chicken)1800 - 2000 g
-
rice wine1 tbsp
-
salt plus ¼ tsp for sauce1 tbsp
-
fresh ginger cut in slices40 g
-
water1500 g
-
garlic cloves plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming20 g
-
shallots20 g
-
cooking oil20 g
-
fresh chives chopped70 g
-
spring onions chopped30 g
-
fresh coriander chopped10 g
-
light soy sauce45 g
-
toasted sesame oil1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
621 kcal /
2598 kJ
Białko
47 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
1821 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.