Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt

Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt

4.8 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 portions

Składniki

  • d'abricots secs dénoyautés
    45 g
  • de raisins secs
    60 g
  • de figues sèches
    60 g
  • d'eau
    130 g
  • de lait
    160 g
  • de yaourt à la grecque
    160 g
  • d'huile de tournesol
    20 g
  • de miel
    1 c. à soupe
  • de levure boulangère fraîche
    20 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    600 g
  • de sel
    1 ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 313.7 kcal / 1312.7 kJ
Białko 8.2 g
Tłuszcz 3.4 g
Węglowodany 63.2 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 1065.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...