Pain au miel et aux flocons d'avoine

Pain au miel et aux flocons d'avoine

4.5 57 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
1 pièce

Składniki

  • d'eau minérale
    125 g
  • de lait
    125 g
  • de miel de châtaignier
    3 c. à soupe
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    12 g
  • de farine T 65, et un peu pour fariner
    400 g
  • de flocons d'avoine et 3 c. à soupe
    100 g
  • de beurre en morceaux
    30 g
  • de sel
    8 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 2182 kcal / 9228 kJ
Białko 79 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 384 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...