Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 - 500 g de carottes
- 500 g d'eau
- 150 g de vinaigre blanc
- 100 g de sucre en poudre
- 2 gousses d'ail
- 1 oignon rouge, en tranches
- 2 piment jalapeño frais, en tranches
- 3 c. à café de graines de moutarde
- 5 brins d'aneth frais
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 954.4 kJ / 228.1 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 54.3 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 114.9 mg
Alternatywne przepisy
Frites frisées et sauce à l'ail
45 min
Flipbook Digital CA #1
2h
Takoyaki de poulpe
20 min
L'histoire Vorwerk
5min
Tartelettes glacées aux fraises et biscuits type Oréo®
5h 30min
Banh mi au tofu grillé
2h
Pain au charbon
2u. 5min
Pizza fantôme
1 godz. 45 min
Pain complet vapeur
4h
Lait de noisette
45 min
Couscous aux légumes d’hiver
1 godz. 10 min
Cheesecake façon crème brûlée
12h