Pain brioché roulé cannelle et cranberries

Pain brioché roulé cannelle et cranberries

4.6 51 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
1 pièce

Składniki

  • 30 g de beurre demi-sel en morceaux
  • 90 g d'eau minérale
  • 90 g de lait
  • 7 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 325 g de farine T 55, et un peu pour fariner
  • 70 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de sel
  • 25 g de beurre en morceaux, et 1 noisette pour le moule
  • 125 g de canneberges déshydratées
  • 1 c. à café bombée de cannelle en poudre
  • 1 œuf battu
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à soupe d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 44 g
Kalorie 9314 kJ / 2218 kcal
Tłuszcz 68 g
Węglowodany 414 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...