Pain brioché roulé cannelle et cranberries

Pain brioché roulé cannelle et cranberries

4.6 46 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
1 pièce

Składniki

  • de beurre demi-sel en morceaux
    30 g
  • d'eau minérale
    90 g
  • de lait
    90 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    7 g
  • de farine T 55, et un peu pour fariner
    325 g
  • de sucre en poudre
    70 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de beurre en morceaux, et 1 noisette pour le moule
    25 g
  • de canneberges déshydratées
    125 g
  • de cannelle en poudre
    1 c. à café bombée
  • œuf battu
    1
  • jaune d'œuf
    1
  • d'eau
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 2218 kcal / 9314 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 68 g
Węglowodany 414 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...