
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau minérale et un peu pour la cuisson
- 16 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 650 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 50 g de cacao en poudre non sucré
- 1 fève tonka râpée
- 40 g de sucre en poudre
- 15 g de sel
-
220
g de pépites de chocolat
lub 220 g de chocolat haché grossièrement (voir "Variante(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2773.3 kcal / 11603.5 kJ
- Białko
- 71.9 g
- Tłuszcz
- 76 g
- Węglowodany
- 465.9 g
- Błonnik
- 49.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 41.8 g
- Sód
- 3945.1 mg