Pain au cacao, pépites de chocolat et fève tonka

Pain au cacao, pépites de chocolat et fève tonka

4.4 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
1 pièce

Składniki

  • 500 g d'eau minérale et un peu pour la cuisson
  • 16 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 650 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 50 g de cacao en poudre non sucré
  • 1 fève tonka râpée
  • 40 g de sucre en poudre
  • 15 g de sel
  • 220 g de pépites de chocolat
    220 g de chocolat, haché grossièrement (voir "Variante(s)")

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 3945.1 mg
Białko 71.9 g
Kalorie 11603.5 kJ / 2773.3 kcal
Tłuszcz 76 g
Błonnik 49.7 g
Tłuszcz nasycony 41.8 g
Węglowodany 465.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...