
Urządzenia i Akcesoria
Sauce piquante
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
850 g
Składniki
-
d'eau700 g
-
cube de bouillon1 ½
-
de beurre en morceaux40 g
-
de farine60 g
-
de concentré de tomate40 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
de vinaigre de vin10 g
-
cornichons en rondelles6
-
de sauce au piment, type Tabasco®¼ de c. à café
Wartości odżywcze na 850 g
Kalorie
574.4 kcal /
2403.2 kJ
Białko
8.9 g
Tłuszcz
34.2 g
Węglowodany
59.5 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
21.2 g
Sód
5501 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sauces
11 Przepisów
Francja
Francja