Urządzenia i Akcesoria
Sauce piquante
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
850 g
Składniki
-
700 g d'eau
-
1 ½ cube de bouillon
-
40 g de beurre en morceaux
-
60 g de farine
-
40 g de concentré de tomate
-
du sel
-
du poivre moulu
-
10 g de vinaigre de vin
-
6 cornichons en rondelles
-
¼ de c. à café de sauce au piment, type Tabasco®
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 850 g
Sód
5501 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
2403.2 kJ /
574.4 kcal
Tłuszcz
34.2 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
21.2 g
Węglowodany
59.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauces
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce madère
35 min
Far breton aux pruneaux
1 godz.
Beurre d'escargot
10 min
Matelote de roussette au vin rouge
1 godz. 30 min
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Pain de poisson à l'avocat sans lactose
2 godz.
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Sauce Messine
10 min
Flan sans pâte
6 godz.
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 godz. 45 min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min