Urządzenia i Akcesoria
Sauce piquante
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
850 g
Składniki
-
700 g d'eau
-
1 ½ cube de bouillon
-
40 g de beurre en morceaux
-
60 g de farine
-
40 g de concentré de tomate
-
du sel
-
du poivre moulu
-
10 g de vinaigre de vin
-
6 cornichons en rondelles
-
¼ de c. à café de sauce au piment, type Tabasco®
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 850 g
Sód
5501 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
2403.2 kJ /
574.4 kcal
Tłuszcz
34.2 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
21.2 g
Węglowodany
59.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauces
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce madère
35 Min
Gelée de pomme
4 Std.
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Potage aux orties et granola au curry
1 Std. 15 Min
Sot-l'y-laisse au cidre
55 Min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 Std. 30 Min
Sauce Messine
10 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 Std. 45 Min
Flan sans pâte
6 Std.
Flan pâtissier feuilleté
7 Std. 40 Min
Flan pâtissier sans pâte
50 Min