Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de pêches jaunes ou blanches, épluchées et coupées en petits morceaux (5 pêches)
- 20 g de jus de citron
- 400 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2545.8 kJ / 608.5 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 156 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 1.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de myrtilles
1 Std. 45 Min
Confiture de mirabelles
1 Std. 20 Min
Confiture de framboises
1h 5min
Confiture abricot-gingembre
1 Std. 55 Min
Confiture de poires
6 Std.
Confiture de cerises
6 Std.
Confiture pêche et verveine
1h 5min
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture d'abricots
6 Std.
Confiture figue et vanille
40 Min
Confiture de figues
1 Std. 30 Min