Sauce madère
TM6

Sauce madère

2.8 (17 ocen)

Składniki

  • 20 g de beurre doux
  • 30 g de farine de blé
  • 1 feuille de laurier
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 300 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 30 g de madère
  • 2 échalotes
  • 100 g d'oignons, coupés en deux
  • 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse

Wartości odżywcze
na 500 g
Kalorie
2226.1 kJ / 532.1 kcal
Białko
8.1 g
Węglowodany
57.6 g
Tłuszcz
27.9 g
Tłuszcz nasycony
17.3 g
Błonnik
6.5 g
Sód
231.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy