Sauce madère

Sauce madère

2.8 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
500 g

Składniki

  • de beurre doux
    20 g
  • de farine de blé
    30 g
  • feuille de laurier
    1
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • d'eau
    300 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • de madère
    30 g
  • échalotes
    2
  • d'oignons coupés en deux
    100 g
  • de crème fraîche épaisse
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 532.1 kcal / 2226.1 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 27.9 g
Węglowodany 57.6 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 17.3 g
Sód 231.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...