
Urządzenia i Akcesoria
Sauce madère
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
500 g
Składniki
-
de beurre doux20 g
-
de farine de blé30 g
-
feuille de laurier1
-
de sel1 pincée
-
de poivre moulu1 pincée
-
d'eau300 g
-
cube de bouillon de volaille1
-
de madère30 g
-
échalotes2
-
d'oignons coupés en deux100 g
-
de crème fraîche épaisse2 c. à soupe
Wartości odżywcze na 500 g
Kalorie
532.1 kcal /
2226.1 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
27.9 g
Węglowodany
57.6 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
17.3 g
Sód
231.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sauces
11 Przepisów
Francja
Francja