Beurre d'escargot

Beurre d'escargot

4.8 43 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
250 g

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 30 g d'échalotes coupées en deux
  • 5 brins de persil frais équeutés
  • 200 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 167.2 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 2518.4 kJ / 612.4 kcal
Tłuszcz 66.8 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 42 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...