Beurre d'escargot

Beurre d'escargot

4.8 39 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
250 g

Składniki

  • d'ail
    1 gousse
  • d'échalotes coupées en deux
    30 g
  • de persil frais équeutés
    5 brins
  • de beurre doux coupé en morceaux
    200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 612.4 kcal / 2518.4 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 66.8 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 42 g
Sód 167.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...