Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2518.4 kJ / 612.4 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 66.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 42 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 167.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de mirabelles
1 Std. 20 Min
Rillettes de porc tradition
12 godz.
Foie gras de canard
72 godz.
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Foie gras sous-vide
72 godz.
Rognons de veau sauce madère
20 min
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min
Aspic d'asperges
24h
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Sauce madère
35min
Coulis de tomates
35min
Sauce gribiche
15min