
Urządzenia i Akcesoria
Beurre d'escargot
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
250 g
Składniki
-
d'ail1 gousse
-
d'échalotes coupées en deux30 g
-
de persil frais équeutés5 brins
-
de beurre doux coupé en morceaux200 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
612.4 kcal /
2518.4 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
66.8 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
42 g
Sód
167.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°27
36 Przepisów
Francja
Francja