Urządzenia i Akcesoria
Far breton aux pruneaux
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 parts
Składniki
-
4 œufs
-
120 g de sucre en poudre
-
1 sachet de sucre vanillé
-
750 g de lait
-
200 g de farine
-
25 g de rhum
-
beurre pour le moule
-
300 g de pruneaux dénoyautés
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
13 g
Kalorie
1310 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Flan pâtissier à la vanille
3 godz. 30 min
Far breton aux pruneaux
2 godz.
Clafoutis aux pommes et amandes
1 godz.
Far aux pruneaux
1 godz. 35 min
Gâteau de semoule
2 godz. 45 min
Far breton aux pruneaux
1 godz. 10 min
Far aux pommes
1 godz.
Riz au lait crémeux
1 godz. 15 min
Flan à la noix de coco
1 godz. 15 min
Flan sans pâte
6 godz.
Flan pâtissier sans pâte
50 min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min