Far breton aux pruneaux

Far breton aux pruneaux

4.7 88 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 parts

Składniki

  • 4 œufs
  • 120 g de sucre en poudre
  • 1 sachet de sucre vanillé
  • 750 g de lait
  • 200 g de farine
  • 25 g de rhum
  • beurre pour le moule
  • 300 g de pruneaux dénoyautés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 13 g
Kalorie 1310 kJ / 310 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 78 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...