Far breton aux pruneaux

Far breton aux pruneaux

4.7 61 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 parts

Składniki

  • œufs
    4
  • de sucre en poudre
    120 g
  • de sucre vanillé
    1 sachet
  • de lait
    750 g
  • de farine
    200 g
  • de rhum
    25 g
  • beurre pour le moule
  • de pruneaux dénoyautés
    300 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 310 kcal / 1310 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 78 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...