Far breton aux pruneaux
TM6 TM5 TM31

Far breton aux pruneaux

4.9 (31 ocen)

Składniki

  • 4 œufs
  • 120 g de sucre en poudre
  • 1 sachet de sucre vanillé
  • 750 g de lait
  • 200 g de farine
  • 25 g de rhum
  • beurre, pour le moule
  • 300 g de pruneaux dénoyautés

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1310 kJ / 310 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
78 g
Tłuszcz
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy