![Confiture de cerises au poivre de Sichuan Confiture de cerises au poivre de Sichuan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7F4F0486-7B8D-4DC8-B4E1-28B29BD3A290/Derivates/64d3c32c-8bcf-49b6-8a46-16f425bf5453.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de poivre de Sichuan
- 1000 g de cerises, dénoyautées
- le jus de 2 citrons jaunes
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 276.8 kJ / 64.9 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 16.2 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Confiture mirabelle-gingembre
1 godz.
Confiture de quetsches à la cannelle
6h
Confiture de poires
6h
Confiture de tomates vertes
24sa
Gelée de groseille
35 min
Confiture de mirabelles
1ч. 20 мин.
Confiture poire-anis
1ч. 30 мин.
Gelée de framboise
6h
Confiture de framboises au romarin
30 min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24sa
Confiture de cerises
6h