Foie gras sous-vide

Foie gras sous-vide

4.7 127 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 72 godz.
6 portions

Składniki

  • 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
  • 4 c. à soupe de cognac
  • 2 c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 1400 g d'eau
  • 10 g de jus de citron
  • glaçons

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 857 mg
Białko 3.2 g
Kalorie 1406.5 kJ / 341.5 kcal
Tłuszcz 33.8 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...