
Urządzenia i Akcesoria
Foie gras sous-vide
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 72 godz.
6 portions
Składniki
-
foie gras de canard cru (400 g env.)1
-
de cognac4 c. à soupe
-
de sel2 c. à café
-
de poivre 5 baies2 pincées
-
d'eau1400 g
-
de jus de citron10 g
-
glaçons
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
341.5 kcal /
1406.5 kJ
Białko
3.2 g
Tłuszcz
33.8 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
857 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°22
49 Przepisów
Francja
Francja