Foie gras sous-vide

Foie gras sous-vide

4.7 126 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 72 godz.
6 portions

Składniki

  • foie gras de canard cru (400 g env.)
    1
  • de cognac
    4 c. à soupe
  • de sel
    2 c. à café
  • de poivre 5 baies
    2 pincées
  • d'eau
    1400 g
  • de jus de citron
    10 g
  • glaçons

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 341.5 kcal / 1406.5 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 33.8 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 857 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...