Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Fish fingers
-
fresh parsley leaves only15 g
-
fresh dill fronds only6 sprigs
-
seeded wholemeal bread torn into pieces (see Tip)230 g
-
ground black pepper to taste
-
buckwheat flour60 g
-
boneless snapper fillets cut into pieces (2 x 8 cm)750 g
-
eggs lightly beaten and placed in a shallow bowl3
Bean and pea smash
-
canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained600 g
-
frozen green peas120 g
-
extra virgin olive oil25 g
-
water50 g
-
ground black pepper to taste
Yoghurt tartare
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard⅓ tsp
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish2 sprig
-
pickled capers2 tsp
-
cornichons40 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)60 g
-
lemon wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
239.5 mg
Białko
41.3 g
Kalorie
1855 kJ /
445 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
33.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Vegetable Massaman curry
45 min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Creamy Coconut Dhal
25 min
Spinach and leek frittata
40 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min