
Urządzenia i Akcesoria
Palmier pesto rosso
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
de beurre préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)200 g
-
de farine de blé et un peu pour le plan de travail200 g
-
d'eau froide90 g
-
de sel½ c. à café
-
de tomates séchées100 g
-
de parmesan50 g
-
d'huile d'olive150 g
-
gousses d'ail2
-
de pignons de pin grillés50 g
-
de basilic frais4 brins
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1072.4 kcal /
4487.1 kJ
Białko
15.5 g
Tłuszcz
90.7 g
Węglowodany
54.8 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
33.8 g
Sód
533.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Goûters sucrés et salés
23 Przepisy
Francja
Francja