Ballotine de poulet truffé et mousseline de céleri

Ballotine de poulet truffé et mousseline de céleri

4.5 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 4 filets de poulet
  • 4 pincées de sel et ½ c. à café
  • 5 pincées de poivre moulu
  • 25 g de truffe noire fraîche râpée
  • 4 c. à café d'huile d'olive
  • 600 g de céleri-rave coupé en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1096.8 mg
Białko 31.5 g
Kalorie 1655.5 kJ / 396.3 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g
Węglowodany 13.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...