Ballotine de poulet truffé et mousseline de céleri

Ballotine de poulet truffé et mousseline de céleri

4.5 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de poulet
    4 filets
  • de sel et ½ c. à café
    4 pincées
  • de poivre moulu
    5 pincées
  • de truffe noire fraîche râpée
    25 g
  • d'huile d'olive
    4 c. à café
  • de céleri-rave coupé en morceaux
    600 g
  • d'eau
    500 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 396.3 kcal / 1655.5 kJ
Białko 31.5 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 13.8 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g
Sód 1096.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...