
Urządzenia i Akcesoria
Ballotine de poulet truffé et mousseline de céleri
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
de poulet4 filets
-
de sel et ½ c. à café4 pincées
-
de poivre moulu5 pincées
-
de truffe noire fraîche râpée25 g
-
d'huile d'olive4 c. à café
-
de céleri-rave coupé en morceaux600 g
-
d'eau500 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
396.3 kcal /
1655.5 kJ
Białko
31.5 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
13.8 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Sód
1096.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°34
47 Przepisów
Francja
Francja