
Urządzenia i Akcesoria
Salade de betterave, vinaigrette aux échalotes et persil
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
de betteraves crues coupées en gros morceaux600 g
-
d'eau500 g
-
de lentilles blondes150 g
-
de persil frais, équeutés5 brins
-
d'échalotes30 g
-
d'huile d'olive30 g
-
de vinaigre15 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
263.3 kcal /
1102 kJ
Białko
8.2 g
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
19.7 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Sód
711.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Faciles ou créatives
60 Przepisów
Francja
Francja