Urządzenia i Akcesoria
Honey mustard chicken with rice and vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Honey mustard chicken
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
water200 g
-
plain flour70 g
-
ground turmeric1 tsp
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (4 cm)1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tbsp
-
wholegrain mustard70 g
-
honey80 g
-
pouring (whipping) cream200 g
Rice and vegetables
-
basmati rice350 g
-
water1200 g
-
mixed vegetables400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
459.1 mg
Białko
40.6 g
Kalorie
2890 kJ /
690.7 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
76.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Risotto bolognese
45 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Curried sausages
40 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Macaroni carbonara
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min