Urządzenia i Akcesoria
Pea and ham soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
green split peas100 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
leek white part only, cut into pieces1
-
olive oil20 g
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalk trimmed and cut into pieces1
-
ham hocks cut into pieces (5 cm) (see Tips)500 g
-
ground black pepper½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water1100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
642.1 mg
Białko
5 g
Kalorie
438 kJ /
104.2 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried sausages and lentils
1 godz.
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Cream of tomato soup
25 min
Vegetable soup
35 min
Bubble and squeak soup
35 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Classic mushroom risotto
30 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min