Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g tasty cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 - 2 fresh chillies, deseeded if preferred
- 1 tbsp olive oil
- 1 red capsicum (approx. 220 g), deseeded and cut into pieces
- 1 zucchini (approx. 325 g), cut into pieces
- 200 g fresh sweet corn kernels (see Tips)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 70 g tomato paste
- 400 g canned tomatoes
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 2 tsp ground paprika
- 2 tsp raw sugar
- ½ - 1 tsp sea salt, to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 6 Lebanese flat bread
- sour cream, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1403.7 kJ / 334.2 kcal
- Białko
- 14.7 g
- Węglowodany
- 41.8 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 9.6 g
- Sód
- 920.7 mg
Alternatywne przepisy
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 min
Sticky sesame chicken
40 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Family chicken galette
1h 55min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Warm satay chicken salad
55 min
Black bean enchiladas
1h 20 min
Feta, spinach and potato frittata
1h