
Urządzenia i Akcesoria
Chicken and pesto risoni
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Pesto
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
pine nuts1 tbsp
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only (approx. 20 g)3 - 4 sprigs
-
olive oil40 g
Chicken pasta
-
carrot cut into pieces (2 cm)150 g
-
leek white and light green parts only, cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
skinless chicken thigh fillets cut into pieces (approx. 3 cm)400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water500 g
-
dried risoni pasta250 g
-
frozen green peas thawed100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
627.5 kcal /
2636 kJ
Białko
32.3 g
Tłuszcz
32.6 g
Węglowodany
48.7 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Sód
452.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Chicken and cashews
55 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Beef stroganoff
35 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Apricot chicken risotto
30 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Chorizo and chicken pasta
50 min