Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pesto
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp pine nuts
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only (approx. 20 g)
- 40 g olive oil
Chicken pasta
- 150 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 150 g leek, white and light green parts only, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 400 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 250 g dried risoni pasta
- 100 g frozen green peas, thawed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2636 kJ / 627.5 kcal
- Białko
- 32.3 g
- Węglowodany
- 48.7 g
- Tłuszcz
- 32.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 452.4 mg
Alternatywne przepisy
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Beef ragu
1h 25min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken pesto pasta
30 Min
Caprese hasselback chicken
40min
Apricot chicken risotto
30 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min