
Urządzenia i Akcesoria
Chicken, leek and corn pie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion peeled and cut into halves1
-
leeks white and light green parts only (approx. 2 leeks), cut into pieces300 g
-
salted butter cut into pieces50 g
-
plain flour80 g
-
water250 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)400 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
frozen corn kernels300 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
puff pastry (see Tips)2 - 4 sheets
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
637.6 kcal /
2677.7 kJ
Białko
23.2 g
Tłuszcz
32.2 g
Węglowodany
60.7 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Sód
675.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Easy satay chicken
40 min
ANZAC biscuits
40 min
Shepherd's pie
55 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Apricot chicken risotto
30 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Tuna mornay
45 min