Urządzenia i Akcesoria
Chicken, leek and corn pie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion peeled and cut into halves1
-
leeks white and light green parts only (approx. 2 leeks), cut into pieces300 g
-
salted butter cut into pieces50 g
-
plain flour80 g
-
water250 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)400 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
frozen corn kernels300 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
puff pastry (see Tips)2 - 4 sheets
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
675.5 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
2677.7 kJ /
637.6 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
60.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
ANZAC biscuits
40 min
Shepherd's pie
55 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Apricot chicken risotto
30 min
Tuna mornay
45 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min