Beetroot, Parmesan and cashew dip
TM6 TM5 TM31

Beetroot, Parmesan and cashew dip

4.8 (205 ocen)

Składniki

  • 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 150 g roasted salted cashew nuts
  • 450 g canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained
  • 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
  • 1 pinch sea salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and finely sliced for garnishing

Wartości odżywcze
na 50 g
Kalorie
641.9 kJ / 153 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Błonnik
2.5 g
Sód
294.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy