Urządzenia i Akcesoria
No waste vegetable stock concentrate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
700 g
Składniki
-
onion leek or spring onions, cut into pieces120 g
-
mixed vegetables plus trimmings or peelings, cut into 2 cm pieces, (celery, carrots, celeriac, parsnips, turnips, swede, tomato, zucchini and garlic)800 g
-
fresh herbs of choice, leaves, stems and roots, cut into thirds6 - 8 sprigs
-
rock salt150 g
-
black peppercorns1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 700 g
Sód
59873.9 mg
Białko
25.6 g
Kalorie
2774.9 kJ /
663.2 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
39.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
109.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto bolognese
45 min
Boiled pasta
20 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
No fail mash potato
20 min
Quick chicken tikka masala
35 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min