Urządzenia i Akcesoria
No waste vegetable stock concentrate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
700 g
Składniki
-
onion leek or spring onions, cut into pieces120 g
-
mixed vegetables plus trimmings or peelings, cut into 2 cm pieces, (celery, carrots, celeriac, parsnips, turnips, swede, tomato, zucchini and garlic)800 g
-
fresh herbs of choice, leaves, stems and roots, cut into thirds6 - 8 sprigs
-
rock salt150 g
-
black peppercorns1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 700 g
Sód
59873.9 mg
Białko
25.6 g
Kalorie
2774.9 kJ /
663.2 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
39.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
109.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min
Portuguese bread
3h 30min
Meat feast pizza
1h 30min
"Moussaka" bowl
45min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
"Marry me" chicken pasta
35min
Date and Nut Balls
20min
Homemade toasted muesli
30min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Gluten free pizza dough
2h
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min