Filets de poulet au miel et à la moutarde, purée de chou-fleur à l'ail

Filets de poulet au miel et à la moutarde, purée de chou-fleur à l'ail

3.3 68 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 1 tête d'ail
  • 35 g d'huile d'olive
  • 250 g d'oignons coupés en deux
  • 30 g de miel
  • 40 g de moutarde à l'ancienne
  • 10 g de moutarde de Dijon (opcjonalnie)
  • 2 gousses d'ail
  • 1 c. à soupe de romarin frais (feuilles seulement)
  • 2 c. à café de sel
  • 4 filets de poulet (environ 650 g)
  • 800 g de bouquets de chou-fleur
  • 130 g de lait
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu
  • 2 branches de thym frais effeuillées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portions

Białko 46 g
Kalorie 1596 kJ / 381 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 7 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...