Filets de poulet au miel et à la moutarde, purée de chou-fleur à l'ail

Filets de poulet au miel et à la moutarde, purée de chou-fleur à l'ail

3.3 59 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • tête d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    35 g
  • d'oignons coupés en deux
    250 g
  • de miel
    30 g
  • de moutarde à l'ancienne
    40 g
  • de moutarde de Dijon (opcjonalnie)
    10 g
  • gousses d'ail
    2
  • de romarin frais (feuilles seulement)
    1 c. à soupe
  • de sel
    2 c. à café
  • filets de poulet (environ 650 g)
    4
  • de bouquets de chou-fleur
    800 g
  • de lait
    130 g
  • de poivre moulu
    1 - 2 pincées
  • de thym frais effeuillées
    2 branches

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 381 kcal / 1596 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...