Papillotes de brocoli et chou-fleur au cabillaud, sauce au curry
TM6 TM5 TM31

Papillotes de brocoli et chou-fleur au cabillaud, sauce au curry

4.2 (25 ocen)

Składniki

  • 240 g de brocoli, en fleurette
  • 240 g de chou-fleur, en fleurette
  • 200 g de cabillaud, en petits morceaux
  • 600 g d'eau
  • 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 1 c. à soupe de curry en poudre
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 brins de coriandre fraîche, ciselés
    lub 4 brins d'aneth frais, ciselés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1020 kJ / 245 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
16 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy