
Wersje kompatybilne
Papillotes de brocoli et chou-fleur au cabillaud, sauce au curry
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de brocoli en fleurette
- 240 g de chou-fleur en fleurette
- 200 g de cabillaud en petits morceaux
- 600 g d'eau
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- du sel
- du poivre moulu
-
4
brins de coriandre fraîche ciselés
lub 4 brins d'aneth frais ciselés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 245 kcal / 1020 kJ
- Białko
- 14 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Węglowodany
- 7 g