Papillotes de brocoli et chou-fleur au cabillaud, sauce au curry
TM6 TM5 TM31

Papillotes de brocoli et chou-fleur au cabillaud, sauce au curry

4.3 ( 31 ocen )

Składniki

  • 240 g de brocoli en fleurette
  • 240 g de chou-fleur en fleurette
  • 200 g de cabillaud en petits morceaux
  • 600 g d'eau
  • 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 1 c. à soupe de curry en poudre
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 brins de coriandre fraîche ciselés
    lub 4 brins d'aneth frais ciselés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
245 kcal / 1020 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy