Papillotes de brocoli et chou-fleur au cabillaud, sauce au curry

Papillotes de brocoli et chou-fleur au cabillaud, sauce au curry

4.3 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de brocoli en fleurette
    240 g
  • de chou-fleur en fleurette
    240 g
  • de cabillaud en petits morceaux
    200 g
  • d'eau
    600 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    200 g
  • de curry en poudre
    1 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de coriandre fraîche ciselés
    4 brins
    4 brins d'aneth frais, ciselés

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 245 kcal / 1020 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...