Œuf cocotte aux petits pois et jambon

Œuf cocotte aux petits pois et jambon

3.8 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    60 g
  • de jambon serrano coupé en morceaux
    80 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de petits pois en conserve rincés et égouttés
    300 g
  • de poivre moulu
    8 pincées
  • de sel
    2 pincées
  • œufs
    6
  • d'eau
    500 g
  • baguette coupée en tranches
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 286.4 kcal / 1198.4 kJ
Białko 16.2 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 32.7 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 842.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...