
Wersje kompatybilne
Papillote de poisson au citron, carottes et riz
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de carottes
- 3 oignons nouveaux
- 4 filets de maigre ou autre poisson blanc
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- ½ citron jaune coupé en rondelles
- 900 g d'eau
- 250 g de riz basmati
- 1 filet d'huile d'olive
- 1 trait de sauce de soja (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 463 kcal / 1950 kJ
- Białko
- 29 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Węglowodany
- 58 g