Poulet mariné, courgette et poivron rouge

Poulet mariné, courgette et poivron rouge

3.4 51 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • de miel
    25 g
  • de sauce de soja
    1 c. à café
  • de jus de citron
    2 c. à soupe
  • de paprika
    2 c. à café
  • de blancs de poulet coupés en morceaux (environ 3 cm)
    500 g
  • d'eau
    500 g
  • de courgette coupée en rondelles (1 cm)
    150 g
  • de poivron rouge coupé en morceaux (3-4 cm)
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 249 kcal / 1046 kJ
Białko 30.3 g
Tłuszcz 9.5 g
Węglowodany 9.5 g
Błonnik 614.8 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 1.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...