
Urządzenia i Akcesoria
Poulet mariné, courgette et poivron rouge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
d'huile d'olive extra vierge30 g
-
de miel25 g
-
de sauce de soja1 c. à café
-
de jus de citron2 c. à soupe
-
de paprika2 c. à café
-
de blancs de poulet coupés en morceaux (environ 3 cm)500 g
-
d'eau500 g
-
de courgette coupée en rondelles (1 cm)150 g
-
de poivron rouge coupé en morceaux (3-4 cm)150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
249 kcal /
1046 kJ
Białko
30.3 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
9.5 g
Błonnik
614.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
1.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°32
47 Przepisów
Francja
Francja