Wersje kompatybilne
Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 100 g de semoule de blé dur
- 30 g de raisins secs
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 poivrons
- 1 oignon, pelé
- 2 chipolatas, en petits morceaux
- 4 brins de coriandre fraîche, hachés
- 2 tomates, en petits dés
- sel
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1255 kJ / 300 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 15 g
Alternatywne przepisy
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50 min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55 min
Gratin de pâtes à la provençale
1h 15min
Chou frisé à l'italienne en cocotte
1 Std. 50 Min
Courgette façon pizza
40 min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1h
Moussaka
1h 40min
Ratatouille au chorizo
35 min
Spaghetti à la crème de poivron et au chorizo
50 min
Chou frisé à l'italienne
1 Std. 50 Min
Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella
1h
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 min