Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata

Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata

4.2 137 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    600 g
  • de semoule de blé dur
    100 g
  • de raisins secs
    30 g
  • d'huile d'olive
    5 c. à soupe
  • poivrons
    4
  • oignon pelé
    1
  • chipolatas en petits morceaux
    2
  • de coriandre fraîche hachés
    4 brins
  • tomates en petits dés
    2
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 300 kcal / 1255 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...