Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes

Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes

4.5 71 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 40 g d'échalotes
  • 4 brins de persil frais équeutés
  • ½ botte de ciboulette, séchée et ciselée
  • 1 c. à soupe de moutarde
  • 350 g de fromage blanc nature
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g d'eau bouillante
  • 8 petites pommes de terre type monalisa, non pelées et coupées en deux dans la longueur
  • 2 courgettes coupées en deux dans la longueur puis en tronçons de 3 cm

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 895 kJ / 214 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...