Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ham broth
- 2300 g water
- 60 g pork, bones
- 40 g ham hock
- 500 g boneless pork shoulder, cut into pieces
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 40 g jamon
- 40 g pork fat
- 30 g carrot
- 40 g leek
- 60 g onion
- 40 g dried chickpeas
- 100 g potatoes
"Gnocchi"
- 100 g Parmesan cheese, cut into 2 cm pieces
- 300 g still mineral water
- 1 pinch sea salt
- 50 g kuzu
- iced water
- 2 radishes, trimmed and thinly sliced, to serve
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1797.6 kJ / 429.6 kcal
- Białko
- 27.1 g
- Węglowodany
- 17.8 g
- Tłuszcz
- 27.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.6 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 468.8 mg
Alternatywne przepisy
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 Std. 45 Min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
Pistachio Butter
15min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1h
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30 min
Salt cod gratin
50 min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3u. 30min
Ratatouille
40 min
Apple and cucumber relish
10min
Sunflower Butter
25 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min