Urządzenia i Akcesoria
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Ham broth
-
water2300 g
-
pork bones60 g
-
ham hock40 g
-
boneless pork shoulder cut into pieces500 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
jamon40 g
-
pork fat40 g
-
carrot30 g
-
leek40 g
-
onion60 g
-
dried chickpeas40 g
-
potatoes100 g
"Gnocchi"
-
Parmesan cheese cut into 2 cm pieces100 g
-
still mineral water300 g
-
sea salt1 pinch
-
kuzu50 g
-
iced water
-
radishes trimmed and thinly sliced, to serve2
-
extra virgin olive oil to drizzle
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
468.8 mg
Białko
27.1 g
Kalorie
1797.6 kJ /
429.6 kcal
Tłuszcz
27.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 godz. 45 min
Hamburger rolls
2 godz. 20 min
Frozen coconut Margarita
6 godz. 5 min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Blue Cheese Dressing
10 min
Custard horns
1 godz. 45 min
Pizza sauce
30 min
Traditional Apple pie
1 godz. 30 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Green onion flatbreads
55 min
Hot dog rolls
3 godz. 30 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min