Spiced meatball soup (Bakso)
TM6 TM5

Spiced meatball soup (Bakso)

(Brak ocen)

Składniki

Meatballs

  • 30 g extra virgin olive oil
  • 4 small eschalots, cut in halves
  • 4 garlic cloves
  • 2 spring onions/green onions, cut into thirds
  • 500 g beef mince
  • ½ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 3 tsp ground coriander
  • 1 tsp ground cumin
  • 2 tsp cornflour

Broth

  • 600 g beef brisket or chuck, trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 16 garlic cloves, bruised and peeled
  • 8 small eschalots
  • 3 tsp Beef stock paste
  • 2 tsp Chicken stock paste
  • 1200 g water
  • 240 g flat rice stick noodles
  • 2 bunches pak choy, cut into pieces
  • 2 spring onions/green onions, thinly sliced
  • 1 long red chilli, cut into slices
  • 1 - 2 tbsp fried shallots
  • rice wine vinegar, to serve
  • kecap manis, to serve
  • prawn crackers, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
5178.4 kJ / 1237.7 kcal
Białko
60.4 g
Węglowodany
95.7 g
Tłuszcz
67.6 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Błonnik
9.1 g
Sód
658.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy