Urządzenia i Akcesoria
Creamy scallop soup with chorizo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)2
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots peeled and cut into halves (approx. 100 g)2
-
celery stalks cut into pieces (approx. 90 g)2
-
floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)150 g
-
water700 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
scallops (approx. 18 scallops)350 - 400 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
864.7 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
1371.2 kJ /
326.3 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Wasabi devilled eggs
25 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Leek and ham tart
1 godz. 55 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min