Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Białko
- 21.5 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 864.7 mg
Alternatywne przepisy
Wonton soup
1 Std.
Salmon and fennel risotto
30p
Risotto with zucchini and prawns
1h 15 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 Min
Oysters with lime granita
5 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Crab linguine
30p
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45p
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Grand Marnier® soufflé
1 Std.
Whole cauliflower with pea purée
40p