Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Białko
- 21.5 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 864.7 mg
Alternatywne przepisy
Pork fillet with mustard
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Fish soup
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Beef "Burgundy"
40min
Cream of mushroom soup
20min