Urządzenia i Akcesoria
Creamy scallop soup with chorizo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)2
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots peeled and cut into halves (approx. 100 g)2
-
celery stalks cut into pieces (approx. 90 g)2
-
floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)150 g
-
water700 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
scallops (approx. 18 scallops)350 - 400 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
864.7 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
1371.2 kJ /
326.3 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and smoked salmon dip
55 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Meatballs with Romesco sauce
1 godz. 40 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Oysters with lime granita
5 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Risoni with salmon and spinach
25 min