Urządzenia i Akcesoria
Sourdough soup (White borscht)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 96 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Sourdough starter
-
wholemeal plain flour150 g
-
warm water1000 g
-
rye bread (approx. 2-3 slices), cut into quarters45 g
-
garlic clove cut into slices1
Soup
-
brown onion cut into halves70 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
bacon cut into cubes (1 cm)100 - 150 g
-
Polish sausage cut into slices (0.5 cm)100 g
-
water700 g
-
potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
allspice berries or ¼ tsp ground allspice3
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried porcini mushrooms cut into thirds, soaked8
-
dried marjoram2 tsp
-
fresh horseradish (opcjonalnie) grated1 tsp
-
sour cream50 g
-
hard-boiled eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
691.3 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
2428.9 kJ /
580.5 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
52.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut soup
50 Min
Chilli oil
25 Min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Beef pierogi
1 Std.
Irish hot chocolate
10 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Strawberry Mousse Waffle Cones
1 Std. 30 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Grisons barley soup
1 Std. 15 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 Std. 50 Min