Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 150 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g fish stock (see Tip)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3256.4 kJ / 775.3 kcal
- Białko
- 36.7 g
- Węglowodany
- 21.5 g
- Tłuszcz
- 59.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 38.2 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 1223.8 mg
Alternatywne przepisy
Garlic prawns
25 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Hearty seafood chowder
1h
Seafood and corn chowder
40 min
Fish stock
35 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25min
Asian-style mussels
30 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Pineapple and orange glazed ham
2h
Prawn and saffron risotto
30 min
Cream of mushroom soup
20 min