Urządzenia i Akcesoria
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
truffle oil plus extra to serve10 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced60 g
-
brandy30 g
-
2 tsp Chicken stock paste, with 200 g water (see Tip)chicken broth bone,200 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
full cream milk200 g
-
truffle creme25 g
-
dashi powder5 g
-
cannellini beans rinsed and drained2 cans
-
sea salt to season½ tsp
-
ground white pepper to season¼ tsp
-
fresh chives finely sliced15 g
-
bread of choice, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
287.8 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
1852.3 kJ /
442.7 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional minestrone
45 min
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Mushroom risotto
30 min
Floating islands
40 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Fondant au chocolate
50 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Risotto pomodori with burrata
30 min