Urządzenia i Akcesoria
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
truffle oil plus extra to serve10 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced60 g
-
brandy30 g
-
2 tsp Chicken stock paste, with 200 g water (see Tip)chicken broth bone,200 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
full cream milk200 g
-
truffle creme25 g
-
dashi powder5 g
-
cannellini beans rinsed and drained2 cans
-
sea salt to season½ tsp
-
ground white pepper to season¼ tsp
-
fresh chives finely sliced15 g
-
bread of choice, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
287.8 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
1852.3 kJ /
442.7 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 godz. 10 min
Mushroom risotto
30 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Roasted fennel dip
35 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 min
Risotto pomodori with burrata
30 min