
Urządzenia i Akcesoria
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
490 g
Składniki
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Wartości odżywcze na 490 g
Kalorie
634.8 kcal /
2655.9 kJ
Białko
9.9 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
58.3 g
Błonnik
24.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Sód
403.9 mg