Urządzenia i Akcesoria
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
490 g
Składniki
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 490 g
Sód
403.9 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
24.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
58.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free lentil wraps
3 h 40 min
Ginger Milk Curd
20 min
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
No ratings
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
15 min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
No ratings
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 h 10 min
Pear twists on chocolate custard
No ratings
Yellow chicken curry with rice
1 h
The best ricotta gnocchi
3 h 45 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Ras el hanout
10 min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min