Urządzenia i Akcesoria
Gluten free bread rolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 portions
Składniki
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar20 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
brown rice flour200 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
sesame seeds to sprinkle (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
478.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
932.3 kJ /
222.8 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
49.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free focaccia bread
1h
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Gluten-free Bread
3h 20min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free pita bread
1h 15min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Gluten free cinnamon doughnuts
25min
Gluten free pizza dough
2h
Gluten free shortbread
1h 35min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h