Urządzenia i Akcesoria
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
12 slices
Składniki
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
brown rice flour plus extra to dust200 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
water to spray
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
478.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
932.6 kJ /
222.9 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
49.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 min
Vegan almond dip
5 min
Buckwheat and almond slider buns
1 godz. 15 min
Grain free wraps
15 min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 godz.
Seed and nut bread
1 godz. 30 min
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min