Cheese and tomato bread

Cheese and tomato bread

4.7 46 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
12 slices

Składniki

  • olive oil plus extra to grease (see Tips)
    20 g
  • onion cut into pieces
    70 g
  • water
    320 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • baker's flour
    500 g
  • smoked cheese cut into cubes (1 cm)
    80 g
  • sun-dried tomatoes drained and cut into strips (5 mm)
    50 g
  • sunflower seeds
    20 g
  • pepita seeds
    20 g
  • sea salt
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 224.2 kcal / 941.4 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 262.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...