
Urządzenia i Akcesoria
Cheese and tomato bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
olive oil plus extra to grease (see Tips)20 g
-
onion cut into pieces70 g
-
water320 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour500 g
-
smoked cheese cut into cubes (1 cm)80 g
-
sun-dried tomatoes drained and cut into strips (5 mm)50 g
-
sunflower seeds20 g
-
pepita seeds20 g
-
sea salt1 tsp
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
224.2 kcal /
941.4 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
262.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Rye bread rolls
12 godz.
Buttermilk bread
2 godz.
Five seed bread
1 godz. 50 min
Italian sandwich Rolls
2 godz. 45 min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 godz. 45 min
Easy citrus pie
1 godz.
Tiger rolls
2 godz. 50 min
Cheat's sourdough
74 godz.
Seeded bread loaf
3 godz. 20 min
Yoghurt Bread
2 godz.
Spiced fruit loaf
2 godz. 30 min
Easy everyday white bread
5 godz. 10 min