Urządzenia i Akcesoria
Cheese and tomato bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
olive oil plus extra to grease (see Tips)20 g
-
onion cut into pieces70 g
-
water320 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour500 g
-
smoked cheese cut into cubes (1 cm)80 g
-
sun-dried tomatoes drained and cut into strips (5 mm)50 g
-
sunflower seeds20 g
-
pepita seeds20 g
-
sea salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
262.3 mg
Białko
8 g
Kalorie
941.4 kJ /
224.2 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five seed bread
1 godz. 50 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Tangzhong milk bread
2 godz. 45 min
Rye sourdough baguettes
27 godz. 20 min
Artisan potato bread
2 godz. 5 min
Durban naan
1 godz. 45 min
Mini cheese scones with savoury butter
30 min
Seeded bread loaf
3 godz. 20 min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 godz. 45 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min
Turkish Flatbreads
2 godz. 10 min
Spiced fruit loaf
2 godz. 30 min