Urządzenia i Akcesoria
Roasted peach ice-cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Roasted peaches
-
water150 g
-
caster sugar50 g
-
honey50 g
-
lemon juice40 g
-
yellow peaches unpeeled, cut into halves, stones removed (16 halves)8
Ice cream
-
pouring (whipping) cream600 g
-
milk250 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
egg yolks4
-
cornflour1 tbsp
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar50 g
-
fresh raspberries to serve125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
196 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
3773.7 kJ /
901.9 kcal
Tłuszcz
62.5 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
37.1 g
Węglowodany
81.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 godz. 20 min
Triple Chocolate Muffins
1 godz.
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Mini triple layer bundts
35 min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 min
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24 godz. 25 min
Lemon curd
20 min
Little citrus puddings (Diabetes)
24 godz. 30 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Protein-packed paleo loaf
1 godz. 10 min
Peach Hand Pies
1 godz. 50 min