Urządzenia i Akcesoria
Roasted peach ice-cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Roasted peaches
-
water150 g
-
caster sugar50 g
-
honey50 g
-
lemon juice40 g
-
yellow peaches unpeeled, cut into halves, stones removed (16 halves)8
Ice cream
-
pouring (whipping) cream600 g
-
milk250 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
egg yolks4
-
cornflour1 tbsp
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar50 g
-
fresh raspberries to serve125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
196 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
3773.7 kJ /
901.9 kcal
Tłuszcz
62.5 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
37.1 g
Węglowodany
81.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1 Std. 15 Min
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
30 Min
Cajun Shrimp and Grits Waffles
1 Std. 10 Min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 Min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Homemade tallow or lard
25 Std. 15 Min
Squid ink pasta
1 Std.
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Rueben sandwich sauce
5 Min
Christmas bakewell slice
1 Std. 20 Min
Wholemeal crumpets
1 Std. 40 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min