Urządzenia i Akcesoria
Lebanese-style hommus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
800 g
Składniki
-
dried chickpeas250 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
water plus to soak and rinse1000 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste80 - 100 g
-
tahini100 g
-
garlic clove to taste1
-
sea salt to taste1 tsp
-
ice cubes80 g
-
olive oil to drizzle1 - 2 tbsp
-
ground cumin to sprinkle½ tsp
-
paprika to sprinkle½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 800 g
Sód
3362.5 mg
Białko
69.2 g
Kalorie
7323.9 kJ /
1750.5 kcal
Tłuszcz
89.4 g
Błonnik
40.6 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
187 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Baba ghanoush
1 godz.
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Bulghur and lentil soup
1 godz.
Black tahini and beetroot hommus
1 godz. 10 min
Cranberry and coconut toasted cereal
50 min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10 min
Traditional hommus
25 godz. 5 min
Falafel with beetroot hommus
20 min