Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and ginger gin fizz
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 336 godz. 10 min
4 glasses
Składniki
Rhubarb and ginger infused gin
-
rhubarb (approx. 2-3 stalks), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
piece fresh ginger cut into pieces10 cm
-
gin of choice (see Tips)700 g
Rhubarb and ginger gin fizz
-
frozen strawberries150 g
-
ginger beer (cold)250 g
-
ice to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glass
Sód
12.8 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
351.5 kJ /
83.7 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Espresso martini
5 min
Baked artichoke dip
35 min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 godz. 25 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Cranberry bacon stuffing
10 min
Gin and cucumber cooler
10 min
Mulled cider
15 min
Minted Moscow mule cocktail
10 min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Lemon and elderflower ombre cake
5 godz. 30 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min