Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and ginger gin fizz
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 336 godz. 10 min
4 glasses
Składniki
Rhubarb and ginger infused gin
-
rhubarb (approx. 2-3 stalks), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
piece fresh ginger cut into pieces10 cm
-
gin of choice (see Tips)700 g
Rhubarb and ginger gin fizz
-
frozen strawberries150 g
-
ginger beer (cold)250 g
-
ice to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glass
Sód
12.8 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
351.5 kJ /
83.7 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 Std.
Whipped Feta
35 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Aperol® Spritz
10 Min
Quince paste
4 Std. 10 Min
Pineapple rum cocktail
6 Std. 45 Min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 Std.
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Gwinganna mushroom pâté
20 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Hollandaise
15 Min