Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and ginger gin fizz
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 336 godz. 10 min
4 glasses
Składniki
Rhubarb and ginger infused gin
-
rhubarb (approx. 2-3 stalks), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
piece fresh ginger cut into pieces10 cm
-
gin of choice (see Tips)700 g
Rhubarb and ginger gin fizz
-
frozen strawberries150 g
-
ginger beer (cold)250 g
-
ice to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glass
Sód
12.8 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
351.5 kJ /
83.7 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango daiquiri
5 min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 godz.
Christmas bakewell slice
1 godz. 20 min
Sgroppino
5 min
Lemon and thyme oil
25 min
Caramelised sherry vinaigrette
25 min
Chilli and apple jelly
4 godz. 15 min
Caramelised Red Onion Chutney
24 godz.
Cranberry Chutney
25 min
Sundried tomato hommus with crackers
1 godz. 15 min
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min
Tomato and Chilli Jam
1 godz. 15 min