Urządzenia i Akcesoria
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Soufflés
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
panko breadcrumbs10 g
-
hazelnuts, without skin toasted15 g
-
unsalted butter60 g
-
plain flour90 g
-
milk340 g
-
eggs room temperature and separated4
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
wholegrain mustard20 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)20 g
-
goats cheese50 g
-
grated nutmeg1 pinch
-
salt to taste
-
freshly ground pepper to taste
Asparagus sauce
-
unsalted butter30 g
-
eschalot cut into pieces1
-
leek cut into pieces80 g
-
water250 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
asparagus stalks only, trimmed and cut into pieces2 bunches
-
iced water for cooling
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh baby spinach (see Tips)20 g
-
hazelnuts, without skin toasted and roughly chopped, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
560.9 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
2110.4 kJ /
502.5 kcal
Tłuszcz
40.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
22.6 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gougères
55 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1 godz. 25 min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3 godz. 15 min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 godz. 25 min
Mustard and dill vinaigrette
5 min
Basil oil
10 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min
Black garlic and onion jam
55 min
Classic Swiss Fondue
15 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min